Лидерът на Румен Христов за пореден път заяви: категоричната позиция на ГЕРБ-

...
Лидерът на Румен Христов за пореден път заяви: категоричната позиция на ГЕРБ-
Коментари Харесай

Румен Христов: Путин няма да ни заобича, той е агресор и ние сме следващите


Лидерът на Румен Христов за следващ път съобщи: категоричната позиция на ГЕРБ- е, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и Русия са агресори, а Украйна би трябвало да бъде подкрепена с оръжие. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7861
По-рано през днешния ден представители на най-голямата парламентарна група разговаряха с президента Радев и сблъскаха позиции по тематиката с оръжието за Украйна.

" Радев си пази позицията, репликите му бяха малко по-интересни. И другите страни имат сходен проблем, само че какво - да оставим агресора без опозиция?! Следващите сме тези, които сме най-близко. Защитавайки Украйна и украинския народ, ние пазиме и себе си. Отбранителната дарба на Българската войска не е задоволителна да опази България. Членството ни в НАТО е доста значимо, това е най-сигурната отбрана ", акцентира Христов в предаването  " Денят ON AIR ".

" Ние и сътрудниците от " Демократична България " бяхме поредни. Съвсем обикновено е да осъществяваме това (бел. ред. - България да изпрати оръжие на Украйна) в 48-ия парламент и ще съберем нужното болшинство ", означи той. 

Депутатът от ПГ на ГЕРБ- призна, че българско оръжие не стига директно до Украйна, само че такова има. 

" Бяхме оповестени за неприятелска страна. Дали ще продължим да се спотайваме, ние няма да бъдем заобичани от Путин. Въпросът е да не бъдем разлюбени от нашите сътрудници в НАТО. Залагам на сътрудниците, а не на враговете. Винаги има подозрение, че България е най-слабата частица в НАТО ", посочи Христов пред Bulgaria ON AIR.

Според него няма да бъдем въвлечени в спора, в случай че предоставим оръжие на Украйна.

Христов е на мнение, че е огромна вероятността да отидем на предварителни избори. По думите му, в случай че стартират да работят върху един бюджет за 2023 година, желанието за положително усещане пред жителите ще бъде огромно и не се знае какъв бюджет ще бъде признат.

" Бедна страна като България ще има усложнения да обслужва дълга, който ще изтегли. Само лихвите за тези години са над 2 милиарда лв.. Няма да е елементарно, само че целите би трябвало да бъдат заложени от постоянно държавно управление. То би трябвало да създаде бюджет съгласно политиките, които ще води ", безапелационен е водачът на.

От ГЕРБ- се оповестиха изрично срещу повишението на налозите. Вместо това ще внесат ограничения за облекчение на бизнеса, които нямат отношение към бюджета. Христов позволява, че следващата година дефицитът ни ще бъде рекорден - в границите на 6-6,5%. 

" Влизането в Еврозоната е извънредно значимо и в случай че изтървем 1 януари 2024 година, не се знае идващото разглеждане по кое време ще се случи. По отношение на инфлацията ще има схващане, тъй като има и други фактори. Няма да ни бъде простено, в случай че надскачаме допустимия 3% недостиг ", сигнализира гостът.

От ГЕРБ- не са завършили с диалозите за държавно управление с сътрудниците им от другите партии. Даваме си сметка, че в тази тежка обстановка ще натрупаме негативи, в случай че поемем отговорността. От друга страна, би трябвало да проявиш държавнически метод и да понесеш несгодите, разяснява Христов.

По думите му държавно управление на малцинството е крайният вид. А във връзка с " Продължаваме промяната " са изкопани изкопи, които мъчно биха били прескочени, регистрира той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР